Τι μπορεί να σου μάθει μια μετακόμιση;


Τι μπορεί να σου μάθει μια μετακόμιση;

Υπάρχουν κάποιοι οι οποίοι ισχυρίζονται ότι κατά τη διάρκεια της μετακόμισης περνά από το μυαλό τους όλη τους  η ζωή σε fast forward. Το κάθε αντικείμενο που πακετάρουν γεννά και διαφορετικά συναισθήματα. Συναισθήματα ανάμεικτα όπως  χαρά, στεναχώρια, άγχος, συγκίνηση έρχονται σε σύγκρουση μεταξύ τους και μέσα σε όλα αυτά καλείστε να φέρετε εις πέρας την οδυνηρή κατάσταση της μεταφοράς σε ένα νέο σπίτι.

Τα αντικείμενα είναι πολλά στοιβάζονται… σίγουρα δεν τα χρειάζεσαι όλα γι’ αυτό θα πρέπει να πάρεις μια απόφαση κάποια από αυτά να τα χαρίσεις ή πέταξε τα. Πιάνεις στα χέρια σου ένα κασετόφωνο, στην εποχή του internet δεν χωρά κασετόφωνο… μια κάμερα hi8 φαντάζει τόσο παλιά όσο και ένα γραμμόφωνο. Αρκετά πράγματα θα φτάνουν στα χέρια σου και δε θα μπορείς να θυμηθείς για πιο λόγο είναι αυτό το πράγμα τυλιγμένο...

 

Δώσε κάποιο χρόνο στο κάθε αντικείμενο, μπορεί να σου δώσει αναμνήσεις αλλά μη διστάσεις να το πετάξεις αν χρειαστεί. Δεν υπάρχει λόγος να κρατάς εκκαθαριστικά από το 1980, και χιλιάδες αποδείξεις και ένα σωρό χαρτιά από αποδείξεις ΔΕΗ ΟΤΕ. Αντικείμενα όπως παλιά κινητά τηλέφωνα μπορεί να φανούν ακόμη χρήσιμα κράτησέ τα.

Εάν δεν μπορείς να διαχειριστείς όλη αυτή την κατάσταση, υπάρχουν εταιρείες που θα αναλάβουν να κάνουν την μετακόμιση και τη μεταφορά στο άλλο σπίτι με λίγα λεφτά. Και σου αντιγράφουν το παλιό σπίτι στο νέο σαν carbon…  Οι υπηρεσίες τους ξεκινάν από αποσύνδεση των φωτιστικών, ηλεκτρικών, κλιματιστικών, κάνουν αργότερα τα έπιπλα αποσυναρμολόγηση, πακετάρουν ρούχα, τυλίγουν τα υαλικά και στα πακετάρουν όλα με τάξη. Θα αναλάβουν την μετακόμιση και τη μεταφορά τους στο νέο χώρο με 100% ασφάλεια. Χωρίς να το καταλάβεις θα βρεθείς στο νέο σπίτι με ένα σωρό κούτες σε κάθε δωμάτιο. Αν έχεις την οικονομική δυνατότητα πες τους να σου ξανακάνουν τις συνδέσεις των φωτιστικών, ηλεκτρικών συσκευών και την συναρμολόγηση των επίπλων στο νέο σπίτι.

Φρόντισε τα παιδιά εκεί κέρασε τα καφεδάκι θα καθίσουν ώρες εκεί και πρέπει να κάνουν τη δουλεία με ασφάλεια και με προσοχή μεγάλη μην αρχίσεις την μουρμούρα και τις γκρίνιες… όλα θα παν καλά ξέρουν καλά την δουλεία τους. Υπάρχουν αρκετές εταιρείες που αναλαμβάνουν μετακομίσεις θεσσαλονίκη  με μεγάλη εμπειρία στο χώρο των μετακομίσεων στη θεσσαλονίκη.

Designed & Developed by: web-mastors.net | Powered by: mpistiries.com