Πώς να οργανώσετε σωστά τη μετακόμιση σας

μετακομίσεις στη θεσσαλονίκη

 

Οδηγίες για μια ξεκούραστη μετακόμιση.

Σίγουρα πολλοί από εμάς θα έχουμε κάνει τουλάχιστον μια μετακόμιση και γνωρίζουμε από πρώτο χέρι τον πανικό και το άγχος που επικρατούν σε τέτοιες καταστάσεις. Το βασικό κλειδί που θα μας απαλλάξει από το άγχος και θα μετατρέψει την μετακόμιση σε μια ξεκούραστη και επιτυχημένη διαδικασία είναι η σωστή και μεθοδική οργάνωση. Οργανώστε σωστά την μετακόμιση σας και θα δείτε πώς όλα θα σας είναι πιο εύκολα. Παρακάτω θα επισημάνουμε κάποιους τρόπους και τις ενέργειες που πρέπει να κάνετε για να έχετε μία εύκολη μετακόμιση.

 

20 μέρες πριν την μεταφορά σας στο νέο χώρο πρέπει να έχετε αποφασίσεις ποια εταιρεία μετακομίσεων θα κάνει την μετακόμιση της οικοσκευής σας ή του γραφείου σας. Απαιτείτε μεγάλη προσοχή στη συνεννόηση με την εταιρεία μεταφορών μετακομίσεων στην τιμή και στις υπηρεσίες που θα σας παράσχουν. Λόγω λανθασμένης συνεννόησης στο τέλος θα καταλήξετε να κουβαλάτε ογκώδεις κούτες και ψυγεία μόνοι σας, θα τα βάλετε όλα στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων ανυψωτικό μηχάνημα και στο σημείο παραλαβής και στο σημείο παράδοσης,  πόσοι εργάτες θα υπάρχουν, τι υλικά συσκευασίας θα χρησιμοποιήσουν, οι συνδέσεις ντουλαπιών κουζίνας κτλ. Αφού καταλήξετε στη μεταφορική εταιρεία, εξασφαλίστε και κλείστε την ημερομηνία για να μη βρεθείτε προ εκπλήξεων.

Σίγουρα θα χρειαστεί να πάρετε άδεια από τη δουλειά σας την ημέρα της μετακόμισης και αν είναι εφικτό 1 μέρα πιο πριν. Αμέσως μετά θα χρειαστεί να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες όπως να ενημερώσετε για τη νέα διεύθυνση εφορία ασφαλιστικές εταιρείες λογαριασμούς ΔΕΚΟ κ.α. Την ίδια ακριβώς διαδικασία θα την ακολουθήσετε και στην εταιρεία παροχής φυσικού αερίου και στην εταιρεία παροχής τηλεφώνου, internet και ύδρευσης.

10 ημέρες πριν από την μετακόμισης σας πρέπει να προμηθευτείτε κιβώτια για να κάνετε εσείς κάποιο αμπαλάρισμα στην αρχή.

7 μέρες πριν πρέπει να ξεκινήσετε να συσκευάζετε τα αντικείμενα σας βάζοντας πρώτα στις κούτες τα λιγότερα απαραίτητα και αφήνοντας έξω τα απολύτως απαραίτητα. 1 ημέρα πριν την μεταφορά σας κάντε την απογραφή σας, έναν έλεγχο σε συρτάρια πατάρια γκαράζ κτλ. για να είστε σίγουροι ότι δε ξεχάσατε να συσκευάσετε κάτι. Καταναλώστε ότι έχει μείνει στο ψυγείο ή στο καταψύκτη.

Την ημέρα της μετακόμισης θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί και να ελέγξετε αν τυχόν υπάρχουν ζημιές ή φθορές στα αντικείμενα σας κατά την μετακόμιση.  Αρκετές εταιρείες που κάνουν μετακομίσεις θεσσαλονίκη προσφέρουν πολύ καλές υπηρεσίες με 100% ασφάλεια κατά την μετακόμιση και σχετικά χαμηλές τιμές.

Designed & Developed by: web-mastors.net | Powered by: mpistiries.com